Yiğit: Üst lige çıkma heyecanını yaşayacağız

27 Aralık 2022 Salı 10:01
Yiğit: Üst lige çıkma heyecanını yaşayacağız
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren İskenderunspor'da yeni teknik direktör Nedim Yiğit, sezon sonunda bir üst lige çıkma heyecanını yaşayacaklarını, tüm çalışmalarını bunun üzerine yaptıklarını söyledi.
İskenderunspor Teknik Direktörü Nedim Yiğit, takımın son durumunu değerlendirdi. Yiğit, "İskenderun gibi köklü bir camiada, çok güzel hedefler koymuş Hakan Bolat başkanın hedefleriyle kent hedeflerimizin, gelecek hedeflerimizin birleştiği bir ortamda bulunmak çok güzel” dedi.
Turuncu-mavili ekibin sezon başından beri Türkiye’de herkesin ilgisini çeken bir takım olduğunu vurgulayan Teknik Direktör Yiğit, "Takımla beraber doğru bir çalışma planını gerçekleştiriyoruz. Biz de bir şeyler ekleyerek, sezon sonunda bir üst lige çıkma keyfini hep beraber yaşarız diye düşünüyorum. Sakatlarımız var, belki bize geç katılacak arkadaşlarımız var. Dolasıyla onların eksikliklerini nasıl giderebiliriz? Başkanımızla bunları biraz tartışıyoruz. Birkaç oyuncu ilave etmeyi düşünüyoruz. Sol bekimiz geldi, Bahadır. Biraz daha potansiyeli yüksek oyuncu kadrosu geniş bir takımız, birkaç mevkisel olarak ilavemizle ikinci yarıya devam edeceğiz” diye konuştu. ()  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.