'Yeter ki vatan kurtulsun' oyunu tiyatro severlerle buluştu

09 Ocak 2023 Pazartesi 16:39
'Yeter ki vatan kurtulsun' oyunu tiyatro severlerle buluştu
OSMANİYE’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılına özel olarak hazırlanan “Yeter ki Vatan Kurtulsun” adlı tiyatro oyunu tiyatro severlerle buluştu. Osmaniye Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Merkezi bünyesinde kurulan tiyatro ekibi tarafından Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyun, 50 kişilik dev kadro tarafından 4 perde olarak sunuldu. Tiyatro eğitmeni Serap Kars’ın kaleme alıp yönetmenliğini üstendiği oyunda vatan için canlarını feda eden şehitler anıldı. Yoğun katılımın sağlandığı oyun beğeniyle izlenirken seyircisinden de tam not aldı.
Amaçlarının şehitleri anmak olduğunu söyleyen Tiyatro eğitmeni Serap Kars, “Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünde yazdığımız anlamlı bir oyunu tiyatroseverlere sunmuş olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu gururu bizlerle paylaştığınız için siz değerli misafirlerimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca kültürel canlılığı arttırmak ve sosyal gelişime katkı sağlamak amacıyla tiyatro topluluğunun kurulmasında ve oyunun sahnelenmesinde bizlerden katkılarını esirgemeyen Osmaniye Belediyesi’ne de teşekkür ederiz.” dedi. ()


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.