Yazar Sinan Yağmur, Kozan Cezaevi’nde söyleşiyle katıldı

13 Ocak 2023 Cuma 09:35
Yazar Sinan Yağmur, Kozan Cezaevi’nde söyleşiyle katıldı

Ali GÖKDAL/KOZAN (Adana), ()- ADANA'nın Kozan İlçesinde yazar Sinan Yağmur, Kozan Cezaevi’nde 'Gönül Sohbetleri Söyleşisi' gerçekleştirdi.
Ceza infaz kurumlarında, hükümlülerin topluma kazandırılmaları, sorumluluk duygusuna sahip bir birey olarak hayatlarına devam ettirebilmeleri amacıyla eğitim çalışmalarına özel önem veriliyor. Bu çalışmalar kapsamında sosyal ve kültürel faaliyetler yapılıyor. Bu faaliyetler arasında da söyleşiler de yer alıyor. 'Gönül Sohbetleri Söyleşisi' etkinliği nedeniyle Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü tarafından Yazar Sinan Yağmur kuruma davet edildi. Yazdığı 'Aşkın Gözyaşları' kitabıyla okurlarının karşısına çıkan yazar Sinan Yağmur, Kozan Ceza İnfaz Kurumu’nda 'Gönül Sohbetleri' söyleşisine katıldı. Yağmur, hayatından geçen anıları anlattı. Yaklaşık 1 saat süren söyleşi sonunda yazar, kitaplarını imzaladı. ()


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.