Yaz spor okullarında 2 bin öğrenci eğitim görüyor

02 Ağustos 2022 Salı 16:05
Yaz spor okullarında 2 bin öğrenci eğitim görüyor
OSMANİYE Belediyesi tarafından 'sağlıklı ve eğlenceli bir yaz için' sloganı ile bu yıl 12’ncisi gerçekleşen yaz spor okullarında yaklaşık 2 bin öğrenci eğitim görüyor.
Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen yaz spor okullarına her geçen gün ilgi daha da artıyor. Şehir merkezinde belirlenen 13 farklı servis noktalarından ücretsiz olarak Osmaniye Belediyesi tarafından ulaşımı sağlanan öğrenciler eğlenceli ve dolu dolu bir yaz geçiriyor. Haftada 3 gün futbol, 2 gün voleybol, basketbol, izcilik, halk oyunları, badminton, jimnastik, bocce, okçuluk, dart ve birçok branşlarda eğitimlerin devam ettiği Yaz Spor Okullarında, Halk Eğitim Merkezi tarafından görevlendirilen usta öğreticiler görev alıyor.
Belediye Başkanı Kadir Kara, yaz spor okullarını önemsediklerini ve bundan sonraki yıllarda da yapmaya devam edeceklerini belirterek, “Güçlü Türkiye’nin geleceği sevgili gençler, hepinize faydalı ve yararlı bir alanda hizmet verebilmek için yaz spor okullarını düzenliyoruz. Bu prensipten hareketle yola çıkarak siz kıymetli çocuklarımızın derslerinde göstermiş olduğu başarılarla birlikte sportif alanda da başarılı olarak güçlü nesiller yetişmesine katkı sunmak amacıyla bu imkânları sağlamaya çalışıyoruz. Bizler, o nedenle yaz spor okullarını önemsiyor ve sizler destek verdiğiniz sürece de Osmaniye Belediyesi olarak bu etkinlikleri bu önemle yapmaya devam edeceğiz” dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.