Vali Yılmaz, çadır kentlerdeki kadınların Kadınlar Günü'nü kutlandı

08 Mart 2023 Çarşamba 14:26
Vali Yılmaz, çadır kentlerdeki kadınların Kadınlar Günü'nü kutlandı
OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, çadır kentlerde kalan kadınları ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
Vali Erdinç Yılmaz, Fakıuşağı Mahallesi'ndeki hokey sahasına kurulan çadır kenti ziyaret ederek kadınların gününü kutladı. Kendisini karşılayan çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Yılmaz, kadınlara hediye paketi verdi. Vali Yılmaz, “Kadınlar gününüz kutlu olsun. İyi ki varsınız” dedi.
Vali Erdinç Yılmaz daha Şehit Piyade Er Mevlüt Aydoğan’ın annesi Şemsi Aydoğan’ı evinde ziyaret etti.
Vali Erdinç Yılmaz sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi: "Osmaniye Valiliği olarak kadın çalışanlarımıza yönelik hizmet içi eğitim seminerleri, dijital okuryazarlık ve proje döngüsü gibi çeşitli alanlarda eğitimler vermeye devam ediyor, kadınlarımızın iş hayatında aktif rol almaları konusunda çalışmalar yürütüyoruz. Son dönemde yaşadığımız deprem felaketlerinin yaralarının sarılması noktasında da evlerimizin direği kadınlarımızın şefkat dolu yüreklerine sığınıyoruz. Onların güçlü yürekleri sayesinde her türlü felaketin üstesinden geleceğimize inancımız tamdır. Bu duygularla bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyor, hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.” ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.