Vali Yılmaz: Eğitime yapılan harcama, asla boşa gitmez

12 Eylül 2022 Pazartesi 14:11
Vali Yılmaz: Eğitime yapılan harcama, asla boşa gitmez

OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, il genelinde eğitimde başarılı bir çizginin olduğunu belirterek, “Eğitime yapılan harcama, fedakarlık asla boşa gitmez. Çünkü geleceğimizin çocuklarımız olduğunu biliyoruz2" dedi.
2022-20223 Eğitim Öğretim Yılı, Şehit Barış Göl İlkokulu’nda düzenlenen törenle başladı. Açılış konuşması yapan Okul Müdürü Ayhan Akkaya, Şehit Barış Göl İlkokulu'nun 2021-2022 sezonunda ilk defa eğitim öğretime başladığını kaydetti. Vali Erdinç Yılmaz ise, "Eğitime yapılan harcama, fedakârlık asla boşa gitmez. Çünkü geleceğimizin çocuklarımız olduğunu biliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır' diyor. Öğretmenlerim siz gurur duyacağınız eserleri yetiştirin lütfen ve yetiştirdiğiniz eserleri takip edin. Onlar, ileride daha büyük hizmetler yapacak, daha büyük eserler yetiştirecek nesiller olsun inşallah" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Şehit Barış Göl İlkokulu öğrencisi Emani Mulla tarafından 'Bayrak' şiiri okundu. 4'üncü sınıf öğrencilerinin okula yeni başlayan öğrencilere 'Okulumuza hoşgeldiniz' çiçeği sundu. Programın devamında okulun ilk ders zilini çalan Vali Erdinç Yılmaz, daha sonra sınıfları ziyaret etti. Öğrenciler tarafından bayraklarla karşılanan Vali Yılmaz ve protokol mensupları öğrencilere bir süre sohbet ederek, ders kitaplarını dağıttı. Öğrencilere ve öğretmenlere yeni öğretim yılında başarılar dileyen Vali Yılmaz, tüm öğrencilere sağlıklı, mutlu ve başarılı bir gelecek temenni etti. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.