Vali Yılmaz, çatısı uçan okulda incelemelerde bulundu

31 Mart 2023 Cuma 16:12
Vali Yılmaz, çatısı uçan okulda incelemelerde bulundu
OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, sağanak yağış ve fırtınada çatısı uçan Cevdetiye İlkokulu ve Ortaokulu'nda incelemelerde bulundu. Vali Yılmaz, okulun en hızlı şekilde yapımını sağlayıp, pazartesi günü eğitim öğretime açılacağını ifade etti.
Kentte 29 Mart günü gece saatlerinde başlayan yağış, öğleden sonra yerini fırtınaya bıraktı. Merkeze bağlı Cevdetiye Beldesi'ndeki 3 katlı Cevdetiye İlkokulu ve Ortaokulu'nun çatısı saatteki hızı 70 kilometreyi aşan rüzgarda uçtu. Öğrenciler sınıftayken avluya düşen çatı, park halindeki iki otomobilde hasara yol açtı. Derste olan öğrenciler, kontrollü şekilde dışarıya çıkartılarak evlerine gönderildi. Vali Erdinç Yılmaz, çatısı uçması sonrasında eğitim öğretime geçici olarak ara verilen okulda incelemelerde bulundu. Vali Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak’tan okul hakkında bilgi aldı. İncelemelerinin ardından açıklama yapan Vali Yılmaz, “Çarşamba günü Osmaniye’de olağanüstü bir fırtına vardı. Bu fırtınada ortaokulumuzda zarar gördü ve maalesef çatısı attı. İnşallah en hızlı bir şekilde yapılmasını sağlayıp, pazartesi günü tekrardan eğitim ve öğretime açacağız” dedi. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.