Vali Yılmaz: Bağımlılıkla mücadeleye zorunluluk anlayışıyla yaklaşırsak, başarılı olamayız

25 Ocak 2023 Çarşamba 09:39
Vali Yılmaz: Bağımlılıkla mücadeleye zorunluluk anlayışıyla yaklaşırsak, başarılı olamayız
OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, bağımlılıkla mücadelenin herkesin mücadelesi olduğunu ifade ederek, “Bu mücadelede heyecanla, isteyerek çalışmak çok önemli. Buna zorunluluk anlayışıyla yaklaşırsak, başarılı olamayız” dedi.
Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Erdinç Yılmaz başkanlığında yapıldı. Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, ilgili kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı. Toplantıda Jandarma Astsubay Üstçavuş Aydın Güngör Özer, İl Jandarma Komutanlığı tarafından bağımlılıkla mücadele kapsamında yapılan çalışmaları, Denetimli Serbestlik Müdürü Koray Özkahraman ise kurum olarak yaptıkları çalışmaları sunumlarıyla anlattı. Toplantı sonunda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, bağımlılıkla mücadelenin önemini vurgulayarak, yapılan başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Bu mücadelenin herkesin mücadelesi olduğunu ifade eden Vali Yılmaz, “Bu mücadelede heyecanla, isteyerek çalışmak çok önemli. Buna zorunluluk anlayışıyla yaklaşırsak, başarılı olamayız. Bu nedenle bunu bir sorumluluk olarak görmeliyiz. Bu, bizim insan olarak sorumluluğumuz, kamu görevlisi olarak sorumluluğumuz. Bu mücadele, hepimizin mücadelesi” dedi. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.