Vali Yılmaz: Bağımlılıkla mücadelede daha başarılı olmalıyız, en aza indirmeliyiz

20 Temmuz 2022 Çarşamba 10:41
Vali Yılmaz: Bağımlılıkla mücadelede daha başarılı olmalıyız, en aza indirmeliyiz

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, () - OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, bağımlılıkla mücadelede Türkiye genelinde başarılı olunduğunu belirterek, “Ama daha başarılı olmalıyız, en aza indirmeliyiz. Bu noktada da doğru yöntemi iyi bilmemiz gerekiyor” diye konuştu. 
Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Erdinç Yılmaz başkanlığında yapıldı. Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantının ilk bölümünde İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkanlığı'na bağlı Ruh Sağlığı Birim Sorumlusu Psikolog Naci Menet, bağımlılıkla mücadele konusunda 2022 yılının ilk 6 ayında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Daha sonra Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) Sosyal Hizmet Uzmanı Cansu Aslan, YEDAM'ın bağımlılıkla mücadele konusunda yaptığı çalışmaları anlatan bir sunum yaptı. 
Toplantının devamında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Cenk Ocaktürk, İl Emniyet Müdürlüğü’nün bağımlılıkla mücadele konusunda yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
DOĞRU YÖNTEMİ İYİ BİLMEMİZ GEREKİYOR
Toplantının sonunda konuşan Vali Erdinç Yılmaz ise bağımlılıkla mücadele konusunda gayretli çalışmaların yapıldığını ifade ederek, “Gerçekten güzel çalışmalar yapılıyor. Bu mücadeleyi sürdürmeliyiz. Uyuşturucu ile mücadelede nasıl daha başarılı olabileceğimiz hususunda yeni arayışlar içinde olmalı, yeni yöntemler aramalıyız. Bağımlılıkla mücadelede Türkiye genelinde başarılıyız. Ama daha başarılı olmalıyız, en aza indirmeliyiz. Bu noktada da doğru yöntemi iyi bilmemiz gerekiyor” diye konuştu.  Vali Yılmaz sözlerinin devamında bağımlılıkla mücadelenin geleceğimiz için önemini vurgulayarak, “Bu mücadele memleketimiz için, çocuklarımız için, gençliğimiz için, geleceğimiz için gerçekten çok önemli bir mücadele. İnşallah en iyi şekilde sürdürmeye devam edeceğiz.”dedi. Bu mücadelenin hepimizin mücadelesi olduğunu bu nedenle kurumların tüm gayretleri ile çalışmaları gerektiğini ifade eden Vali Yılmaz, “Verdiğiniz mücadele için hepinize çok teşekkür ediyorum. Kurumlarımız arasında iyi bir koordinasyon var. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum”dedi. Toplantı görüş ve önerilerin alınması ile son buldu. ()


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.