Vali Yılmaz: 132 konteynere aileler yerleştirildi

18 Mart 2023 Cumartesi 14:36
Vali Yılmaz: 132 konteynere aileler yerleştirildi
OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, 841 konteynerin kurulumunun tamamlandığını belirterek, "132 konteynere aileler yerleştirildi. 608 kişi konteyner kentte yerleşik durumda. Konteyner kentimizi sosyal donatılarla, imkanlarla hemşerilerimizin çok rahat edebileceği şekilde hazırlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
Vali Erdinç Yılmaz, Karaçay Konteyner Kenti'nde incelemelerde bulunarak konteynerlerde kalan depremzede vatandaşları ziyaret etti. Afetzede vatandaşlarla görüşen Vali Yılmaz, "Şu anda 841 konteynerimiz var, 132'sine aileler yerleştirildi. 608 kişi konteyner kentte yerleşik durumda. Konteyner kentimizi sosyal donatılarla, imkanlarla hemşerilerimizin çok rahat edebileceği şekilde hazırlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
Vatandaşların depremin sıkıntılarını en az hissedecek şekilde atlatmaları için ilk andan itibaren devletin bütün kurumlarıyla koordineli çalıştıklarını belirten Vali Erdinç Yılmaz, bu çalışmaların tamamlanıncaya kadar devam edeceğini ifade etti. Bu süreçte birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu da belirten Vali Yılmaz, şöyle konuştu, "Bütün kurumlarımız dayanışma ve birlik içinde çalıştı. Bu koordinasyonu sağlamak hususunda da çok gayret gösterdik ve iyi sonuçlar aldık. Devletin bütün kurumları gerçekten etkin, birlik ve beraberlik içinde. Devlet ve millet tek yürek oldu. Bu dünyanın yaşanabilecek en büyük krizine, afetine karşı büyük mücadele veriyoruz. Bu işbirliği sayesinde daha iyiye gidiyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımız geri dönüşler olumlu. Olumsuz bir şeye rastlamadık. Daha güzel Osmaniye inşa etmeye kararlıyız. Bunu da önümüzdeki süreç içinde göreceğiz" diye konuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.