Vali Pehlivan, otel ve gençlik kampında misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti

04 Mart 2023 Cumartesi 12:16
Vali Pehlivan, otel ve gençlik kampında misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti
MERSİN'de Vali Ali Hamza Pehlivan, deprem bölgesinden gelen vatandaşları misafir edildikleri Silifke ilçesinde ziyaret etti. 
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Silifke ilçesine gelen vatandaşlar otellere ve 23 Nisan Gençlik Kampı’nda konuk ediliyor. Vali Ali Hamza Pehlivan, konuk edilen depremzedelerle görüşerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Vali Pehlivan, Gençlik Kampı’nda misafir edilen depremzede vatandaşlarımızın sağlık, gıda, giyim, eğitim ve diğer tüm ihtiyaçlarına yönelik sunulan hizmetler ile ilgili 23 Nisan Gençlik Kampı Sorumlusu Yasin Taş’tan bilgiler aldı.Vali Pehlivan, Gençlik Kampı içerisinde çocuklar için özel olarak oluşturulan kreşte çocukları ziyaret etti, onlarla bir süre vakit geçirdi.
Ziyarete, Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, KYK Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özgül, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir Sen de eşlik etti. ()


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.