Vali Pehlivan: ÇBK önemli bir değerdir

14 Haziran 2022 Salı 15:57
Vali Pehlivan: ÇBK önemli bir değerdir

 
Mustafa ERCAN/MERSİN, ()-MERSİN Valisi Ali Hamza Pehlivan, Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Yenişehir Belediyesi'nin kısa sürede önemli başarılara imza attığının altını çizerek, "ÇBK, ülkemiz basketboluna büyük kazanımlar sağlayan önemli bir değerdir" dedi. 
ÇBK Asbaşkanı Ali Adalıoğlu, Genel Koordinatör Ender Ünlü, U16  takım sporcuları Ayşe Naz Harma ve Esra Güvenç, 'Bitçi Kadınlar Türkiye Kupası' ve 'U16 Kızlar Türkiye Şampiyonası Kupası' ile birlikte, Vali Ali Hamza Pehlivan'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'in de yer aldığı ziyarette, Vali Pehlivan'a forma hediye eden Genel Koordinatör Ünlü, kulübün A ve altyapı takımlarınca elde edilen başarılarından ve hedeflerinden söz etti. 
 Asbaşkan Ali Adalıoğlu ise ÇBK'nın örnek bir kulüp haline geldiğini ifade ederek, "Basketbol camiasını yakından tanıyan bir kulübüz. Amacımız ülke basketboluna yeni yetenekler kazandırmak. Bu noktada dünyada eşi benzeri bulunmayan bir tesise sahibiz. Çünkü biliyoruz ki en büyük yatırım gençliğe yapılan yatırımdır" ifadesini kullandı.
Şampiyonluklar nedeniyle ÇBK heyetini tebrik eden Vali Pehlivan ise "Kısa sürede önemli başarılara imza atan ÇBK, ülkemiz basketboluna büyük kazanımlar sağlayan önemli bir değerdir. Bu noktada Türkiye Kupası'nın kazanılması ve U16 takımımızın Türkiye şampiyonu olması, gerek ilimiz gerekse bölgemiz açısından büyük bir başarıdır. İnanıyorum ki Çukurova, bundan sonraki uluslararası turnuvalarda da hem kentimizi hem de ülkemizi  başarıyla temsil edecektir" şeklinde konuştu. ()


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.