Üniversiteli gençlere bağımlılıkla mücadele anlatıldı

29 Aralık 2022 Perşembe 09:55
Üniversiteli gençlere bağımlılıkla mücadele anlatıldı
OSMANİYE İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, üniversiteli gençlere bağımlılıkla mücadele konusunda eğitim verildi. Narkorehber gençlik modülü bilgilendirme faaliyetleri 363 üniversite öğrencisi katıldı.
Uyuşturucu Madde Bağımlığının önlenmesine yönelik Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilere yönelik Bağımlılığa Karşı Farkındalık Kazan mottosu ile Yeşilay görevlilerinin de katılımı ile eğitim faaliyeti düzenlendi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli tarafından 15 Temmuz Şehitler Amfisinde Narkorehber Gençlik modülü Bilgilendirme Faaliyetine 363 üniversite öğrencisi katıldı. Eğitim faaliyetinde amacın, gençliğinin uyuşturucuya karşı farkındalıklarının arttırılması ile mücadelede önemli kazanımlar elde edileceği amaçlandı. Ayrıca üniversiteli gençlere, bilgilendirici broşür dağıtımı yapılarak, UYUMA uygulaması hakkında bilgi verildi.
Hedefin, gençler ile birlikte “Uyuşturucuya Hayır” diyebilen bir toplum inşa edebilmek olduğu belirtilen açıklamada, narkotik suçlarla mücadele çalışmaların önleme alanında da kararlılıkla devam etmekte olduğu vurgulandı. ()


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.