Umut Turnuvası şampiyonu Adana Demirspor oldu

04 Haziran 2023 Pazar 14:33
Umut Turnuvası şampiyonu Adana Demirspor oldu
ÇUKUROVA Belediyesi'nin depremden etkilenen çocuklar için düzenlediği Sporun Gülen Yüzü Umut Turnuvası'nda şampiyon Adana Demirspor U-11 Takımı oldu.
18 takımın katıldığı, toplamda 80 maçın oynandığı, 1.5 ay süren turnuvanın kapanış töreni Gündüz Tekin Onay Tesisleri'nde yapıldı. Törene, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, TFF Bölge Müdürü Arif Oflaz ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ahmet Bozan katıldı. Törenden önce yapılan final maçında Adanaspor U-11 takımını 4-0 yenen Adana Demirspor U-11 takımı, şampiyon oldu. Turnuvada Kuzey Atlasspor üçüncü, Bayındırlık Yapıspor da üçüncü oldu.
Törende konuşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, turnuvada kaybedenen olmadığını, her takımı şampiyon olarak gördüğünü söyledi. Başkan Soner Çetin, "Dereceye giren tüm takımları kutluyorum. Kupayı alan Adana Demirspor U-11 takımını da ayrıca kutluyorum, nice başarılara imza atacaklarına inanıyorum. İkinci olan Adanaspor U-11 takımı oyuncularını da gözlerinden öpüyorum" dedi.
Çocuklara spora devam etmelerini öğütleyen Başkan Soner Çetin, "Sporla uğraşan çocuklar başarılı olur, kötü alışkanlıklardan uzak durur. Büyük Önder Atatürk'ün dediği gibi zeki, çevik ve ahlaklı olur" diye konuştu.
Törende konuşan Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ahmet Bozan da katılan takımları kutlayarak, turnuva dolayısıyla Başkan Soner Çetin'e teşekkür ettiler.
Konuşmalarından ardından dereceye giren takımlara kupaları verildi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.