U-12 futbolda şampiyon Adana Demirspor

20 Haziran 2022 Pazartesi 14:46
U-12 futbolda şampiyon Adana Demirspor
SEYHAN Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen U-12 Futbol final müsabakaları sonucunda Adana Demirspor U-12 futbol takımı Adana şampiyonu oldu. Bahçeşehir Spor Kompleksi’nde gerçekleşen müsabakalar sonucunda Kurttepespor ikinci, Adana Büyükşehir Belediyespor üçüncü, Gülpınarspor dördüncü oldu
U-12 futbol final grubu müsabakalarını izleyerek kupa ve madalya töreninde geleceğin yıldız futbolcu adaylarına önemli mesajlar veren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Finale kalan dört takımımızı da kutluyorum. Gelecekte önemli bireyler olmaya adaysınız. Mücadelenizi sonuna kadar azimle sürdürmeye devam etmelisiniz. Bu anlamda sizleri destekleyen ve spora teşvik eden ailelerinize de teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte düzenleyeceğimiz deniz ve yayla kamp programlarında sizlerle sıkça bir araya geleceğimizin de müjdesini veriyorum” dedi.
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a final karşılaşmalarına verdiği destekten dolayı teşekkür ederek plaket takdim eden ASKF Başkanı Ahmet Bozan, “Belediye başkanımız göreve geldiği ilk günden itibaren kulüplerimizin desteklenmesi konusundaki taleplerimizi olumlu karşılayıp hiçbir zaman geri çevirmeyerek bizleri mutlu etmiştir. Desteklerinin bundan sonrada artarak devam edeceğine inanıyoruz. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dört takımımızda bizim için şampiyon olmuştur. Hocalarımızı ve futbolcularını kutluyor başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
Bahçeşehir Spor Kompleksi’nde gerçekleşen U-12 final grubu karşılaşmalarını spor paydaşları ile aileler de izledi.()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.