Trafik polislerinden çocuklar için tişört

09 Mayıs 2023 Salı 16:21
Trafik polislerinden çocuklar için tişört

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), ()-ERDEMLİ İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Amirliği tarafından, Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde denetleme sırasında araçlarda bulunan çocuklara tişört, kırmızı düdük ve şapka hediye edildi.
İlçeye bağlı Merkez Mahallesi Türbe Caddesi'de 'Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası' kapsamında denetim yapıldı. İlçe Trafik Denetleme Amirliği ekipleri, trafik kurallarına uyulması, yaya geçişi ve trafik güvenliği konusunda sürücüleri bilgilendirdi. Denetim ve bilgilendirme sonrası üzerinde 'Hatalı sürücüye kırmızı düdük' yazılı tişörtler, çocuklarına vermeleri için sürücülere hediye edildi. Denetimlerde 200 araç kontrol edilerek bin tişört dağıldı.
Devriye Ekipler Amiri Komiser Erdem Arman, "6-12 Mayıs Trafik haftası etkinlikleri çerçevesinde trafik ve jandarma trafik ekipleri tarafından sürücülerimizin trafik kuralları konusunda ve daha dikkatli olmaları ile ilgili uygulama yaptık. Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri ile birlikte uygulama esnasında araçlarda küçük çocuklar varsa tişört, düdük, şapka ve boyama kitabı hediye ettik. Bütün sürücülerimizin daha dikkatli ve kazasız yolculuk yapmasını temenni ediyoruz" dedi
Sürücü Avni Göksel (48) ise "İşim gereği sürekli Erdemli’de yaylaya gidip geliyorum. Bu tür denetimler özellikle bilgilendirme ve eğitim kapsamında daha da artırılmalıdır. Trafik polisleri sayesinde güvenli seyahat ediyorum, denetimlerden memnunum" diye konuştu. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.