Trafik eğitim parkında son aşamaya gelindi

10 Ocak 2023 Salı 10:23
Trafik eğitim parkında son aşamaya gelindi
İÇİŞLERİ Bakanlığı'nın destekleriyle Osmaniye Valiliği ile Osmaniye Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Fakıuşağı Mahallesi'nde 12 bin metrekare alan üzerine yapımı devam eden Osmaniye Çocuk Trafik Eğitim Parkı ve Sosyal Alanı'nda son aşamaya gelindi.
Vali Erdinç Yılmaz, yapımı devam eden trafik eğitim parkında incelemelerde bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Melih Loş, Çocuk Trafik Eğitim Parkı ve Sosyal Alanlar Projesi sayesinde çocukların bu alanda eğlenerek öğrendikleri bilgileri aileleri ve çevresiyle paylaşarak farkındalığı arttırmak ve trafik kural ihlallerinin azalmasının sağlanmasının hedeflendiğini belirtti. Loş, Osmaniye Belediyesi tarafından 12 bin metrekare alan üzerine yapımı tamamlanacak olan projede yeşil alan, eğitim pisti alanı, otopark, kafeterya alanı ile idari bina yer alacağını kaydetti.
Vali Erdinç Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, Trafik Eğitim Parkında son aşamaya gelindiğini ifade ederek, “Çocuklarımızın, gençlerimizin trafikle ilgili bilgi edinmesi anlamında çok güzel imkânların sunulduğu, teknolojik sunumlarla trafikle ilgili bilgilerin rahatça verilebileceği bir ortam. Çalışmaları Osmaniye Belediyesi tarafından sürdürülmektedir. Biz de Osmaniye Belediyesi'ni destekliyoruz. İnşallah en kısa sürede tamamlanarak bütün Osmaniyeli hemşerilerimizin hizmetine sunulmuş olacak” dedi. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.