TKKD Akdeniz Bölge Başkanı Türktekin’ten 30 Ağustos mesajı

30 Ağustos 2022 Salı 11:56
TKKD Akdeniz Bölge Başkanı Türktekin’ten 30 Ağustos mesajı
TÜRK Kadınlar Konseyi Derneği Adana Şube ve Akdeniz Bölge Başkanı Av. Meryem Türktekin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, “30 Ağustos zaferi, bir asır değil, binlerce asır onurunu taşıyacağımız bir destandır” dedi.
Adana'da kadın hakları savunucusu olan aynı zamanda TKKD Adana Şube ve Akdeniz Bölge Başkanlığı görevlerini yürüten Av. Meryem Türktekin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı. Zaferin önemine dikkat çeken Türtekin mesajında şu ifadelere yer verdi:
“30 Ağustos zaferi, bir asır değil, binlerce asır onurunu taşıyacağımız bir destandır. Bir milletin işgale, esarete, zulme karşı topyekun mücadelesi, eşsiz direnişidir. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuzda, hiç bir gücün bizi yıkamayacağının yüzyıllık delilidir. Millet olarak,  yaşadığımız yahut yaşayabileceğimiz tüm sorunlarımızı çözebileceğimizi, tüm belaları defedebileceğimizi gösteren, bizden hiçbir gücün söküp alamayacağı genlerimize işlemiş bir bilinç, asırlık bir inançtır. Vatanımıza, birlik ve beraberliğimize kastedenler bilmelidir ki, Türkiye Cumhuriyeti, ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütündür. Bu topraklar üzerinde ay yıldızlı bayrağımızla sonsuza dek var olacaktır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bizlere armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.” ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.