TDP Genel Başkan Yardımcısı Hatipağaoğlu: Amerika'dan akıl almaya ihtiyacımız yok

08 Aralık 2022 Perşembe 13:45
TDP Genel Başkan Yardımcısı Hatipağaoğlu: Amerika'dan akıl almaya ihtiyacımız yok
TÜRKİYE Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Aziz Murat Hatipağaoğlu, "Türkiye'mizi iyi bilen, Türkiye'mizde bizimle beraber hareket edecek, katkı sunacak bilim insanlarımızla beraberiz. Bizim yurt dışından, Amerika'dan herhangi akıl almaya ihtiyacımız yok" dedi.
Mersin'e gelen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aziz Murat Hatipağaoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunup, açıklama yaptı. Hatipağaoğlu, "2 gündür üzücü olaylarla karşı karşıyayız. İYİ Parti Trabzon milletvekili Hüseyin Örs'ün bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum. Meclis'imizde hiç istemediğimiz, arzu etmediğimiz görüntüleri görüyoruz. Uzun zamandır böyle bir şey olmuyordu. Bu konular bizi üzüyor. Bu kavgaların son bulmasını arzu ediyoruz. Türkiye'de siyasetin dilini, üslubunu değiştirmek için parti kurduk. Maalesef dün Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a karşı bir bıçaklı saldırı oldu. Kendilerine acil şifalar diyorum. Olayın arkasında ne olduğu çözülmeli" diye konuştu.
Türkiye Değişim Partisi olarak önceliklerinin enflasyonla mücadele olduğunu kaydeden Hatipağaoğlu, şunları söyledi:
"Bu nedenle hazırladığımız Varlık ve Bereket Ekonomisi Programı'nı vatandaşlarımıza açıkladık. Bu çalışmalarımızı kendi kaynaklarımızla, kendi bilim insanlarımızla yapıyoruz. Türkiye'mizi iyi bilen, Türkiye'mizde bizimle beraber hareket edecek, katkı sunacak bilim insanlarımızla beraberiz. Bizim yurt dışından, Amerika'dan herhangi akıl almaya ihtiyacımız yok. Türkiye Değişim Partisi olarak bizim önceliğimiz kendi bilgimizle, deneyimimizle, kendi çözümümüzü ortaya koymaktır. Bunun için yollardayız." ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.