Tarsuslular Ceylan Ertem ile müziğe doydu

09 Haziran 2022 Perşembe 13:34
Tarsuslular Ceylan Ertem ile müziğe doydu

Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), ()-MERSİN Uluslararası Müzik Festivali kapsamında Tarsus ilçesinde sahne alan sanatçı Ceylan Ertem, muhteşem performansı ile hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.
Tarsus Belediyesi’nin paydaşı olduğu ve 20'ncı Mersin Uluslararası Müzik Festivali Ceylan Ertem konseri Rasim Dokur Baca Meydanı’nda gerçekleşti. Konserde sahne alan ünlü sanatçı Ceylan Ertem, hayranlarına unutulmaz dakikalar yaşattı. Poptan türkülere çeşitli türden şarkıları seslendiren Ertem, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a sanata ve sanatçıya desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Tarsus’a karayolu ile ulaştığını ve doğal güzelliklerini yolculuk esnasında deneyimlediği söyledi.
Konser sonunda Belediye Başkanı Bozdoğan sahneye çıkarak, Ceylan Ertem’e teşekkür ederek, "Bugün bu güzel geceyi bizlere yaşatan, güzellik katan Mersin Müzik Festivali'nin yürütme kuruluna ve çok değerli ilk gördüğüm günden beri Tarsus için inanılmaz çalışmalar yapan Selma Yağcı’ya özellikle alkışlarınızı göstermenizi istiyorum. Tabii geceyi bu kadar güzel taçlandıran Ceylan Hanım ve ekibine de çok teşekkür ediyorum. Tarsus’ta sizleri görmekten çok mutlu olduk" dedi.
Başkan Bozdoğan Tarsus’un sanata her daim ev sahipliği yapmaya devam edeceğini ifade ederek, "Her zaman eğiten, üreten sağlıklı, kültürlü Tarsus'un altyapısını oluştururken şunu düşünmüştüm. Evet, buraya koca bir köy diyorlardı, koca bir kasaba diyorlardı. Ama insanların hayallerini gerçekleştirdiği, projelerini hayat geçirdikleri zaman bir kentin ne kadar değiştiğini, karanlıktan nasıl aydınlığa çıktığını herkes çok net bir şekilde gördü. En önemlisi emek olan bir kentte, üreten bir kentte ve sevgi olan bir kentte umut hiçbir zaman tükenmez" diye konuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.