Tarsus'ta halk sağlığına zararlı 830 kilo peynir ele geçirildi

16 Haziran 2022 Perşembe 15:16
Tarsus'ta  halk sağlığına zararlı 830 kilo peynir ele geçirildi
MERSİN'de Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, son bir haftada toplamda 830 kilo halk sağlığına zararlı bidon peynir ele geçirdi.  Üretim izin belgesi olmayan peynirler imha edildi. 
Tarsus Belediyesi zabıta ekipleri, Tarsus genelinde gıda üretimi ve satışı yapmaya yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Vatandaşın daha hijyenik ve sağlık kurallarına uygun gıda tüketimini sağlamak amacıyla geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen denetimde  830 kilo peynir halk sağlığına zararlı olması gerekçesi ile toplatarak imha etti.
Denetimler hakkında açıklamalarda bulunan Zabıta Müdürü Uğur Bozan, "Ürünler satan şahıslardan alınarak müsadere edilmiştir. Bu ürünlerin satışlarıyla alakalı işlemlerde gerekli bilgilendirmeler halkımıza yapılacak olup; denetimlerimiz aralıksız devam edecektir" dedi.  ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.