Tarsus'ta hafif ticari araç yoldan çıkıp takla attı: 1 ölü, 2 yaralı

12 Temmuz 2022 Salı 11:15
Tarsus'ta hafif ticari araç yoldan çıkıp takla attı: 1 ölü, 2 yaralı
MERSİN'in Tarsus ilçesinde yoldan çıkıp takla atan hafif ticari araçtaki Emrah Sayın (28), hayatını kaybetti. Sürücü Abdulkadir E. (26) ile diğer yolcu Busenur Ç. (23), hastaneye kaldırıldı. 
Kaza, Yeni Devlet Hastanesi kavşağında meydana geldi. Gece saatlerinde D-400 karayolu Adana-Mersin istikametinde seyir halindeki Abdulkadir E.'nin idaresindeki 54 D 1664 plakalı hafif ticari araç, yoldan çıkarak takla attı. Kaza sonrası çevredekilerin ihbarıyla olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, araçta bulunan yaralılara müdahale etti. Emrah Sayın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Sürücü Abdulkadir E. ile araçta yolcu olarak bulunan Busenur Ç.'nin tedavisinin sürdüğü kaydedildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.