Suriye'de savaş mağduru ailelere kıyafet desteği

14 Haziran 2022 Salı 12:51
Suriye'de savaş mağduru ailelere kıyafet desteği
SURİYE’nin kuzeyindeki çeşitli bölgelerde İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından açılan ücretsiz giyim mağazalarıyla savaş mağduru ailelerin kıyafet ihtiyacı karşılanıyor.

Suriye’de yaşayan savaş mağduru sivillerin kıyafet ihtiyacını karşılayabilmeleri amacıyla ülkenin kuzeyindeki İdlib, Afrin, Azez, el Bab ve Cerablus bölgelerinde, İHH İnsani Yardım Vakfı’na ait olan 10 farklı giyim mağazası, ücretsiz şekilde hizmet veriyor.  Her cinsiyet ve yaş grubuna uygun giyim ürünlerinin bulunduğu mağazalardan Suriye’nin çeşitli bölgelerindeki çadır kamplarında yaşayan siviller faydalanıyor.  İHH Suriye Çalışmaları Reyhanlı Bölge Ofisi Koordinatörü Zeki Tahiroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, mağazalardaki sistemin savaş mağduru ve ihtiyaç sahibi aileleri rencide etmeyecek şekilde oluşturulduğunu söyledi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.