Sosyal ve Ekonomik Uyum Projesi şenliği

16 Eylül 2022 Cuma 11:32
Sosyal ve Ekonomik Uyum Projesi şenliği
AVRUPA Birliği tarafından Türkiye’deki Mülteciler İçin Mali Yardım Fonu (FRIT) kapsamında finanse edilen ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile uygulanan Mesleki ve Teknik Eğitim Yoluyla Sosyal ve Ekonomik Uyum Projesi (SEUP) kapsamında 2022-2023 eğitim öğretim yılı açılış şenlikleri düzenlendi.
Adana İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanı Korkut Koçak, Milli Eğitim Bakanlığı temsilcileri ile sektör temsilcileri Adana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen SEUP 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Şenliği’nde öğrencilerle birlikte yeni dönemi açtılar. Atölye gezileri, sergi alanı açılışı ve çeşitli etkinliklerin yapıldığı şenlikte öğrenciler sosyal uyum faaliyetleriyle eğlendi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.