Soner Çetin’i duygulandıran öğretmen

25 Aralık 2022 Pazar 13:25
Soner Çetin’i duygulandıran öğretmen
ÇUKUROVA Belediyesi’nin Halk Günü’ne katılan emekli Tarih Öğretmeni Osman Çalık, yazdığı akrostiş şiiri okuyunca Başkan Soner Çetin’i duygulandırdı.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yaklaşık 9 yıldır sürdürdüğü Halk Günü uygulamasında binlerce vatandaşı dinledi, bir o kadar da sorun çözdü ve öneriyi gündemine aldı. Sürekli dert dinleyen ve sorun çözen Başkan Soner Çetin’in son toplantıda güzel bir sürpriz bekliyordu. Vatandaşlar arasında yer alan Emekli Tarih Öğretmeni Osman Çalık, Sarıçam’da ikamet ettiğini, Başkan Soner Çetin’i çok takdir ettiğini belirterek, yazdığı akrostiş şiiri okumak ve şiir kitaplarını armağan etmek istediğini söyledi.
Bunun üzerine Başkan Soner Çetin, Osman Çalık’ı yanına davet etti. Emekli Öğretmen Osman Çalık, dizelerin baş harfleri birleştirildiğinde ‘Soner Çetin Başkan’ olarak okunan şiiri seslendirdiğinde Başkan Soner Çetin’in duygulandığı gözlendi. Osman Çalık’a çok teşekkür eden Başkan Soner Çetin, bu tür şeylerin çok güzel olduğunu ve çalışma azmini artırdığını söyledi. Başkan Soner Çetin, “Bu sevgiyi, saygıyı, ilgiyi gördüğünüzde tüm yorgunluğunuzu unutuyor, daha çok çalışmak için kendinizde güç buluyorsunuz” dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.