Sınava polis ekipleri tarafından yetiştirildiler

18 Haziran 2022 Cumartesi 12:03
Sınava polis ekipleri tarafından yetiştirildiler
NİĞDE ve Mersin'de üniversite sınavına farklı sebeplerden dolayı geç kalan 15 aday, polis ekiplerince okullara yetiştirildi.
Mersin'in Tarsus ilçesinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk ayağı olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavına girmek için Cumhuriyeti Lisesi'ne gelen bir öğrenci, kimliğinin olmadığını fark etti. Öğrencinin durumunu gören polis ekipleri duruma el attı. Ekipleri, öğrenciyi polis otosuyla evine götürüp kimliğini aldıktan sonra sınava yetiştirdi. Sorunsuz olarak sınava giren öğrenci, polis ekiplerine teşekkür etti. Polis ekipleri ilçe genelinde 15 öğrenciye sınavlarına girmesi için yardımcı oldu. Öğrenciler polis araçlarıyla okullarına yetiştirildi.
MOTOSİKLETLE YETİŞTİRDİLER
Niğde'de geç kalan öğrencilerin yardımına polis ekipleri yetişti. İl Emniyet Müdürlüğü motorize trafik ekipleri, geç kalan ya da sınava girecek okulu bulamayan öğrencilerin yardımına yetişti. Ekipler öğrencileri motosikletlerine alıp gidecekleri okullara zamanında ulaştırdı. Sınava geç kalma korkusu yaşayan öğrenciler de yardımlarına koşan polislere teşekkür etti. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.