Silifke’de öğrencilerin kupa heyecanı

20 Haziran 2022 Pazartesi 12:06
Silifke’de öğrencilerin kupa heyecanı

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), ()-MERSİN'in Silifke ilçesinde bu yıl 49'uncusu düzenlenecek olan Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali kapsamında 
Okullararası Kupası Futbol Turnuvası tamamlanırken, dereceye girden takımlar ödüllerini aldı. 
49'uncu Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali programında yer alan Okullararası Festival Kupası Futbol Turnuvası sona erdi. 10 takımın mücadele ettiği okullar arası festival kupası futbol turnuvasında ortaokullarda TOKİ Ortaokulu birinci, Atatürk Ortaokulu ikinci, Cengiz Topel Ortaokulu ise üçüncü oldu. Liseler gurubunda ise İlker Eren Çevik Anadolu Lisesi birinci, Özel Göksu Anadolu Lisesi ikinci, Ertan Cüceloğlu Lisesi ise üçüncü oldu.
Şehir stadında düzenlenen ödül töreninde konuşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, "Bu yıl 49'uncusunu 20-26 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri içerisinde yer alan festival kupası futbol turnuvamız bugün sona ermiştir. Kazanan veya kaybeden diye bir sonuç yoktur. Bu turnuvamızın galibi birlik ve beraberliğimiz olmuştur. Dayanışma, kaynaşma, birlik ve beraberliğimizin arttırılması amacıyla düzenlediğimiz bu turnuvamızın centilmence, dostça ve kardeşçe geçmesi bizleri son derece memnun etmiştir. İlçemizde 49 yıldır kutladığımız festivalde geleneksel hale getirdiğimiz sportif faaliyetlerimiz arasında yer alan bir futbol turnuvamız daha başarılı bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde tamamladık. Coşkulu ve heyecanlı maçlar izlediğimiz festival kupası futbol turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Altunok, konuşmanın ardından turnuvada birinci olan takımlara ödüllerini verdi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.