Seyhanlı erkek hentbolcular Rize’den galibiyet ile döndü

27 Mart 2023 Pazartesi 13:07
Seyhanlı erkek hentbolcular Rize’den galibiyet ile döndü
TÜRKİYE Erkekler Hentbol Birinci Lig A grubu’nda zirve mücadelesi veren Seyhan Belediyespor deplasmanda Rize temsilcisi Güneysu Kulübü’nü  41-30 gibi farklı bir skor ile yenerek haftayı mutlu kapadı.

Rize Güneysu takımı karşısında iyi bir oyun sergileyip müsabakayı farklı bir galibiyet ile tamamladıklarını belirten Seyhan Belediyespor Kulübü teknik sorumlusu Gürçin Can, “Sporcularımızı ortaya koymuş oldukları performanstan dolayı kutluyorum. Haklı bir galibiyet elde ettik. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Adana’mızı süper ligde temsil etmeye kararlıyız. Bizlerden desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay başta olmak üzere kulüp yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Bu desteğin karşılığı mutlaka şampiyonluk olmalıdır” dedi. Seyhan Belediyespor erkek hentbol takımı 29 Mart’ta deplasmanda 1955 Batman Belediyespor kulübü karşılaşacak. Mavi-beyazlılar 1 Nisan’da Adana’da Van Erek takımını konuk edecek. Bu iki karşılaşmanın ardından grup maçları sona erecek ve gözler play-off müsabakalarına çevrilecek. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.