Seyhan'dan ücretsiz karate eğitimi

13 Nisan 2023 Perşembe 14:56
Seyhan'dan ücretsiz karate eğitimi
SEYHAN Belediyesi yıl boyu aralıksız ve ücretsiz gerçekleşen spor okullarına yeni bir branş daha eklendi. Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde hafta içi her gün 7-14 yaş arası gruplara Antrenör Şaban Apaka nezaretinde ücretsiz karate eğitimi veriliyor. 
Spora ve sporcuya olan desteklerinin artarak devam ettiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Her ay ortalama üç bin civarında çocuğumuzun eğitim aldığı spor okullarımızda Futbol, Atletizm, Hentbol, Cimnastik, Yüzme (yaz dönemi), Tenis, Basketbol, Voleybol, Satranç, Uzak Doğu Sporları branşlarının ardından karate eğitimi de başladı. Gençlik ve Spor İl müdürlüğümüz ile koordineli bir şekilde gerçekleştirilen karate kursumuzda yer  alan sporcuların kıyafetleri dikimevimizde hazırlandı. Gelecekte iyi bir insan yada sporcu olabilmenin eğitimini alan çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi.
Hafta içi milli sporcu Elif Pakdil ile birlikte gerçekleştirilen karate eğitimlerine her geçen gün ilginin arttığını ve sporcu sayısının fazlalaştığını belirten Antrenör Şaban Apaka, “Ailelerimizde çalışmalarımızı yakından takip etmekte. Bu durum bizleri son derece mutlu etmekte. Karateci çocuklarımıza Emre Gönlüşen Spor Tesisleri’ni hizmete açmasının yan ısıra kıyafetlerini de karşılayan Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay  ile Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muzaffer Çintimara teşekkür ediyorum” diye konuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.