Seyhan'dan 5 Ocak Futbol Turnuvası 

03 Ocak 2023 Salı 11:31
Seyhan'dan 5 Ocak Futbol Turnuvası 
SEYHAN Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından 5 Ocak Adana’nın Kurtuluşunun 101'nci yılı etkinlikleri kapsamında Coral Aydın Spor Tesisi’nde U-11 yaş futbol turnuvası düzenlendi.
Turnuvanın başlama vuruşunu Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 2000 Evler Mahallesi Muhtarı Tolga Yıldırım ve spor paydaşları birlikte yaptı. Spora ve sporcuya desteğin kendileri için olmazsa olmazlar arasında yer aldığını belirten Başkanı Akif Kemal Akay, “Turnuvaya katılarak geleceğin yıldız sporcu adaylarının heyecanına ortak olduk. İnanıyorum ki bu çocuklarımızın arasından önümüzdeki zamanlarda başarılı sporcular yetişecektir. Katılım gösteren kulüplerimize başarılar diliyorum” dedi.
Turnuvada Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ASKF Başkanı Ahmet Bozan, TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, 2000 Evler Mahallesi Muhtarı Tolga Yıldırım, amatör spor kulüp başkanları, yöneticileri ve antrenörleri de hazır bulundu. Çintimar, Bozan, Hoşfikirer ve Yıldırım’da, "Güzel bir organizasyona imza atan Seyhan Belediyesi’ni kutluyoruz. Spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı da Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a teşekkür ediyoruz” dedi. ()

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.