Seyhan Belediyespor hentbolda Süper Lig'e koşuyor

16 Mayıs 2023 Salı 14:45
Seyhan Belediyespor hentbolda Süper Lig'e koşuyor
SEYHAN Belediyespor Kulübü Erkek hentbol takımı play-off karşılaşmalarına süper bir başlangıç yaptı. Mavi-Beyazlılar Bolu’da oynadığı ilk müsabakada Zeytinburnu Irmakspor Kulübü’nü 37-24 yenme başarısı gösterdi.
Play-off ilk sınavlarında  Zeytunburnu Irmakspor Kulübü’nü iyi bir oyun sonrası yendiklerini belirten Seyhan Belediyespor Kulübü Antrenörü Gürçin Can, "Zorlu müsabakalara iyi hazırlandık. Sporcularımın çalışmalardaki performans bizleri son derece mutlu etti. İlk karşılaşmadan da iyi bir netice ile ayrılarak  moral motivasyonumuzu yükselttik. Bugünkü maçımızı da kazanıp süper lige bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Bizlerin her zaman yanında yer alan ve desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’a teşekkür ediyoruz. Desteklerinin karşılığı olarak da kendisine şampiyonluk armağan etmeye kararlıyız" dedi.
Seyhan Belediyespor erkek hentbol takımı bugün saat:16.00’da Karabük Yenişehir Spor Kulübü ile karşılaşacak. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.