Seyhan Belediyesi kreşlerine ön başvurular sürüyor

03 Ağustos 2022 Çarşamba 12:07
Seyhan Belediyesi kreşlerine ön başvurular sürüyor
SEYHAN Belediyesi kreşlerine yeni kayıt ön başvuruları sürüyor. Ön başvurular Seyhan Belediyesi web sitesi üzerinden 12 ağustosa kadar kabul edilecek.  
Tellidere, Gürselpaşa, Yeşilyurt, Yeşiloba ve 2000 Evler mahallelerinde 3-6 yaş arasındaki çocuklara okul öncesi eğitim veren Seyhan Belediyesi kreşlerine yeni kayıt ön başvuruları sürüyor. Kreşlerdeki kontenjanlara göre 2022-2023 eğitim öğretim yılı için 2019-2018-2017 doğumlu öğrenci adaylarının ön kayıt başvuruları alınıyor. Seyhan Belediyesi’nin web sitesi üzerinden yapılacak ön başvurular, Koordinasyon ve Değerlendirme Kurulu tarafından Seyhan Belediyesi Kreş Müdürlüğü çalışma yönetmeliği esas alınarak değerlendirilecek.
Yönetmelik koşullarını sağlayan kesin kayıt ve yedek listeleri yapılan değerlendirmenin ardından 22 Ağustos günü mesai saatlerinde belediyenin web sitesinde ilan edilecek. Kesin kayıt ve kayıt yenileme işlemleri istenilen evraklarla kreşe başvurularak tamamlanacak.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.