Şekeronya depremzede çocuklarla buluşacak 

01 Mart 2023 Çarşamba 18:02
Şekeronya depremzede çocuklarla buluşacak 

MERSİN, ()-KAHRAMANMARAŞ depreminin ardından, Mersin'eki yurtlarda alan depremzede çocuklar için gezici olarak sahnelenen Şekeronya Çocuk Müzikali, Osmaniye, Şanlıurfa ve Gaziantep'te de sahnelenecek.
Mersin Devlet Opera ve Balesi, asrın felaketi sonrasında depremden etkilenen kentlerdeki çocukların yaralarını sarmak, onlara moral vermek ve bir nebze olsun yüzlerini güldürebilmek amacıyla gezici kamyon sahnesinde Şekeronya Çocuk Müzikali ile turneye çıkıyor. MDOB, Şekeronya Çocuk Müzikali, 3 Mart 2023 Cuma günü saat 14:00’te Osmaniye’de, 4 Mart 2023 Cumartesi günü saat 12:00’de Şanlıurfa'nın Harran KYK’ da, 16:00’da Şanlıurfa Göbeklitepe KYK’da, 5 Mart 2023 Pazar günü saat 11:00’de Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, saat 15:00’de İslahiye ilçesinde çocuklarla biraraya gelecek. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.