Şehit ailelerine anlamlı hediye 

24 Ocak 2023 Salı 10:28
Şehit ailelerine anlamlı hediye 
NİĞDE Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Niğde Şubesi Başkanı Ömer Demir, şehit ailelerini ziyaret edip, halıya dokunmuş resimleriyle Türk bayrağı takdim etti.
Şehit ailelerinin evlerine ziyaretlerde bulunan Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Niğde Şubesi Başkanı Ömer Demir, gazi ve şehit ailelerinin yalnız olmadığını, her zaman yanlarında olduklarını kaydetti. Demir, şehit ailelerini ziyaret edip, halıya dokunmuş resimleriyle Türk bayrağı takdim etti. Başkan Demir, "Şehit aileleri ve gazilerimiz adına hizmet etmekten onur duyuyoruz. 23 yıldır  bu cennet vatanın asil evlatları olan aziz şehitlerimizin ailelerinin ve kahraman gazilerimizin her zaman haklı oldukları her konuda yanlarında olduk. Bundan sonrada kanunlar çerçevesinde dernek ve vakıf yönetimi olarak hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Bizler bir işi yaparken ince eleyip sık dokumaya çalışıyoruz Şehit ailemiz ve gazimiz kendini yalnız hissetmesin. Bizim derneğimizin ve vakfımızın kapısı herkese sonuna kadar açıktır. Bundan hiç bir şehit ailemizin ve gazimizin şüphesi olmasın. Hepsi bizim başımızın tacıdır. Şehit aieleri ve gazilerimiz, aziz milletimize büyük bir emanettir" dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.