Şehit aileleri ve gaziler yemekte bir araya geldi

15 Temmuz 2022 Cuma 10:48
Şehit aileleri ve gaziler yemekte bir araya geldi
OSMANİYE’de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ile gaziler onuruna yemek düzenlendi.
İl Jandarma Komutanlığı'nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen program, şehit polis memuru Mehmet Karacatilki’nin annesi Nuriye Karacatilki, babası Hamza Karacatilki, eşi Halime Karacatilki ve çocukları, 15 Temmuz gazisi Adnan Yılmaz ile şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.
Vali Erdinç Yılmaz, duaların okunduğu programda şehit yakınları ve gazilerin bulunduğu masaları dolaşarak ailelere sabır ve baş sağlığı diledi. Vali Yılmaz, "Özellikle sizleri evlerinizde daha sık ziyaret etmeye gayret ediyorum. Her türlü ihtiyaçlarınızın karşılanması ve sorunlarınızın giderilmesi hususundaki hassasiyetimin bilinmesini isterim” diye konuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.