Sarıhamzalı’ya spor kompleksi

19 Haziran 2022 Pazar 14:08
Sarıhamzalı’ya spor kompleksi
SEYHAN Belediyesi’nin Sarıhamzalı Mahallesi’nde inşa ettiği, içerisinde yüzme havuzu, tenis kortu ve futbol sahası bulunan kompleks, hizmete açıldı.
Seyhan Belediyesi’nin Sarıhamzalı Mahallesi’ne inşa ettiği spor kompleksi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene, CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer ve Ayhan Barut, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, CHP Yüreğir İlçe Başkanı Bülent Öğrü, CHP Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Özcan, CHP Seyhan Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Solmaz, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı. Çocukların ücretsiz faydalanacağı havuza giren davetliler, ilk kulaçları attı.
Göreve geldikleri ilk günden itibaren sosyal belediyeciliği esas aldıklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, spor yatırımlarının önemine vurgu yaptı. Akay, “Adanamız’da spor denilince akla öncelikli branşlar arasında yüzme gelir. Yüzme, yaşam boyu sürecek ve herkesin yapabileceği bir daldır. Her sene kanallardaki ölümleri önlemek için havuzlar çok büyük bir önem taşımaktadır” dedi.
Hizmete giren tesiste futbol sahası ve tenis kortunun da bulunduğunu kaydeden  Başkan Akay, “Buranın yanı sıra 7 ayrı noktada da haftanın belirli günlerinde  çocuklarımıza dört saat yüzme eğitimi sağlayacağız. Her türlü malzemeler bizler tarafından karşılanacak. Geçmişte olduğu gibi ‘Yenilmez Armada’ ruhunu yeniden canlandırmaya kararlıyız. Şampiyon yüzücüler yetiştirmek düşüncesindeyiz. Her hafta cuma günü bir açılış yaparak halkımız ile buluşacağız” diye konuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.