Romanlar iftar yemeğinde buluştu

09 Nisan 2023 Pazar 10:01
Romanlar iftar yemeğinde buluştu
KOZAN Kaymakamlığı, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü nedeniyle Roman vatandaşları iftar yemeğinde buluşturdu.
Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, Kozan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nde 8 Nisan Dünya Romanlar Günü kapsamında gerçekleştirilen iftar yemeğinde Roman vatandaşlarla bir araya geldi. Program, ezanın okunmasıyla birlikte yapılan iftarın ardından Kur'an-ı Kerim okunarak dua edilmesiyle devam etti.
Kaymakam Arslanköylü, Ramazan ayının bereketine ve marifetine dikkat çekerek, Roman vatandaşlarla böyle anlamlı bir günde bir arada olmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Ülkenin gelişmesi ve büyümesi için hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini belirtti.
Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şenoğul da Roman vatandaşların bir araya gelerek dernek kurmasından mutlu olduğunu ve neşeli insanlar olduklarını dile getirdi. Kendisinin de bu anlamlı günde iftar programında olmaktan mutlu olduğunu belirtti.
Kozan Romanlar Derneği Başkanı Yılmaz Tiğrek ise kendilerini unutmayan Kaymakam Arslanköylü'ye teşekkür ederek duygularını ifade etti.
Roman vatandaşlar programın sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.