Pozantı’da kurtuluş coşkusu

25 Mayıs 2023 Perşembe 11:36
Pozantı’da kurtuluş coşkusu

Malik GÖDELİNER/POZANTI, (Adana), () - ADANA’nın Pozantı ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 103' üncü yıl dönümü, çeşitli etkinliklerle kutlandı.
İlçe protokolü tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan kutlama töreni, mehteran takımı eşliğinde şehitlik ziyareti, ardından Atatürk Kültür Merkezi Alanı'nda devam etti.
Program kapsamında günün anlam ve önemini belirten konuşma, öğrencilerin hazırladığı şiirler, halk oyunları gösterileri ile Akdeniz Belediyesi Mehteran Takımı gösterisi, Adana Seyhan Belediyesi ve Mersin Silifke Belediyesi folklor ekipleri gösterisi beğeniyle izlendi.
Kutlamalar, Adana Büyükşehir Belediyesi bando takımı eşliğinde yapılan kortej geçişi ile sona erdi.
Programa, Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut, Belediye Başkanı Mustafa Çay, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Kutay Umur, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Nuri Dilek, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, mahalle muhtarları, öğretmen ve öğrenciler ile yöre halkı  katıldı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.