Potanın şampiyonları kupa ve madalyalarını aldı

20 Ocak 2023 Cuma 09:14
Potanın şampiyonları kupa ve madalyalarını aldı
OSMANİYE Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen okullararası gençler kız ve erkekler basketbol il birinciliği müsabakaları sona erdi. Dereceye giren takımlara, kupa ve madalyalara düzenlenen törenle verildi.
Tosyalı Spor Salonu’nda yapılan müsabakalara kızlarda 5 okuldan 60 sporcu yer alırken, erkeklerde ise 13 okuldan 156 sporcu katıldı. Büyük heyecanın ve çekişmenin yaşandığı müsabakalar sonunda dereceye giren okullar ise şöyle sıralandı: Genç Kızlar kategorisinde şampiyon Adnan Oğuz Anadolu Lisesi , ikinci Özel Meslek Akyıldız  Mesleki ve Teknik Lisesi,  üçüncü Cebelibereket Anadolu Lisesi ve dördüncü Özel Osmaniye Ender Koleji. 'Genç Erkekler' kategorisinde ise potanın şampiyonu Özel Osmaniye İstek Fen Lisesi olurken, ikinci Özel Osmaniye Bahçeşehir Koleji Fen Lisesi, üçüncü Farabi Anadolu Lisesi ve dördüncü Özel Osmaniye Final Fen Lisesi oldu. Oynanan final maçları ardından düzenlenen törende dereceye giren okul takımlarına madalyaları ve kupaları Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Gençlik ve Spor Uzmanı Ökkeş Demir ve Basketbol İl Temsilcisi Servet Aksu tarafından verildi.
İlk ikiye giren takımlar okul sporları grup müsabakalarında Osmaniye'yi temsil etmeye hak kazanan takım oldu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.