Otomobilin motor kaputundan ve koltuk arkasından esrar çıktı

19 Ocak 2023 Perşembe 09:08
Otomobilin motor kaputundan ve koltuk arkasından esrar çıktı
OSMANİYE’de polisin uygulama noktasında durdurarak arama yaptığı otomobilin motor kaputundan ve koltuk ile bagaj arasına gizlenmiş vaziyette 3 kilo 800 gram esrar çıktı, sürücü ise tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce 'uyuşturucu madde ticareti' yaparak toplum sağlığına ve toplumsal huzura zarar veren ve bu yolla haksız kazanç elde edenlere yönelik çalışma başlatıldı. Bu kapsamda Şanlıurfa’dan Mersin'e, Osmaniye güzergahları kullanılarak uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaşıldı. Harekete geçen narkotik polisi, otoyol ve karayolu üzerlerinde gerekli çevre güvenliğini alarak, şüphelilere ve araçlara yönelik çalışma başlattı. Uygulama noktasına giriş yapan şüpheli otomobil, ekiplerce kontrollü bir şekilde durduruldu. Yapılan detaylı aramada, aracın motor kaputu ve bagaj ile arka koltuk arasından, streç filme sarılı vaziyette 3 kilo 800 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Olay ile ilgili olarak gözaltına alınan sürücü, sevk edildiği mahkemece “uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.