Osmaniyespor sezonunu açtı

19 Temmuz 2022 Salı 09:51
Osmaniyespor  sezonunu açtı
TÜRKİYE 3’üncü lig 3’üncü Gurupta mücadele edecek olan Osmaniyespor, 2022–2023 sezonunu açtı.
7 Ocak Şehir Stadyumunda yapılan açılışa Vali Erdinç Yılmaz da katıldı. Osmaniyespor FK Başkanı Bülent Çenet yaptığı konuşmada, “Bizleri sezon başından sezon sonuna kadar her yıl yalnız bırakmayan, gece gündüz yanımızda olan, deplasmanlarda her zaman bizleri arayıp takımımızı soran Sayın Valimize şahsım ve takımımım adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu, gözleri pırıl pırıl parlayan sporcu kardeşlerimizle, teknik heyetimizle birlikte yeni sezonda hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Kazasız, belasız, sakatlıksız, özellikle sakatlıksız diyorum çünkü geçmiş yıllarda bu konuda inanılmaz bir sıkıntı yaşadık. İnşallah bu yıl böyle bir sıkıntı yaşamayız.” dedi.
VALİ YILMAZ: OSMANİYESPOR'UN FANATİK TARAFTARI OLDUM
Vali Erdinç Yılmaz ise "Normalde ben fanatik bir taraftar değildim ama Osmaniye'ye geldikten sonra Osmaniyespor'un fanatik taraftarı oldum. Gönlümüz sizlerle, deplasmana gittiğinizde kulağım orada oluyor. Burada maçlarımızın çok büyük bir kısmını zaten izliyorum. Kaybetsek de sahada mücadele veren, hakkını veren bir takım gördüğümde hakkını verdi diyorum ama bazen kaybetmek de olur. Ben şuna inanıyorum, hangi işi yaparsak yapalım, inanarak yapalım, hedefimiz olsun, o zaman başarırız” diye konuştu. Konuşmaların ardından dualarla sezon açılışı yapıldı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.