Osmaniyeli sporcu, Dünya Taekwondo şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek

06 Temmuz 2022 Çarşamba 09:44
Osmaniyeli sporcu, Dünya Taekwondo şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek
GENÇLER Türkiye Taekwondo Şampiyonasında birinci olan ve yapılan Gençler Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmelerini kazanan Milli Taekwondocu Münir Furkan Doğru, 2-8 Ağustos’ta Bulgaristan’ın Sofya kentinde yapılacak olan Gençler Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.
Vali Erdinç Yılmaz, Milli Taekwondocu Münir Furkan Doğru’yu makamında kabul etti. Ziyarette sporcu Doğru’ya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Spor Hizmetleri Müdürü Yücel Erdoğan ile Taekwondo Osmaniye İl Temsilcisi ve antrenör Mustafa Doğru eşlik etti.
Taekwondo Osmaniye İl Temsilcisi ve Antrenör Mustafa Doğru, 2022 Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Şampiyon olan ve yapılan Gençler Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmelerini kazanan Milli Taekwondocu Münir Furkan Doğru’nun, Bulgaristan’ın Sofya şehrinde 2-8 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Gençler Dünya Şampiyonasına Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandığını söyledi. Doğru, sporcunun ayrıca Konya'da yapılacak Gençler Dünya Şampiyonası Milli Takım kampına Bayramın ikinci günü 10 Temmuz’da katılacağını ifade etti.
Sporcu ile bir süre sohbet eden Vali Erdinç Yılmaz, Osmaniye’den ilk defa Taekwondo branşında bir sporcunun Dünya Şampiyonasına gitmesinden gurur duyduğunu ifade ederek, “Milli Taekwondocumuz Münir Furkan Doğru’ya Dünya Gençler Taekwondo şampiyonasında başarılar diliyorum” dedi. Vali Yılmaz, ziyaret sırasında sporcu Münir Furkan Doğru’ya hediye verdi. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.