Osmaniye’de Türkiye Oryantiring Şampiyonası Şehitleri Anma Yarışları sona erdi

23 Ocak 2023 Pazartesi 17:04
Osmaniye’de Türkiye Oryantiring Şampiyonası Şehitleri Anma Yarışları sona erdi

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, ()- OSMANİYE’de düzenlenen Türkiye Oryantiring Şampiyonası Şehitleri Anma 2. Kademe Yarışları'nda dereceye giren sporculara düzenlenen törenle madalyaları verildi.
Osmaniye Belediyesi'nin destekleriyle merkeze bağlı Kumarlı Köyü yakınlarındaki ormanlık alanda startı verilen ve 3 gün süren yarışlara 42 ilden 102 kulüp ve 1185 sporcu katıldı.  
Ödül töreninde konuşan Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu, “Osmaniye’de yarışımızı tamamlamış bulunmaktayız. Yarışın bir anlam ve önemi var bizim için; Şehitler Diyarı Osmaniye’de Şehitler anısına yarış düzenledik. Edirne’den Ankara’dan şehit ailelerimizle birlikte geldik. Osmaniye’de değerli şehit ailelerimizle birlikte olduk. Onlara da katkılarından, emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çok memnunuz, çok güzel bir organizasyon oldu" dedi.
Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu, Türkiye Oryantiring Şampiyonası Şehitleri Anma 2. Kademe Yarışlarının düzenlenmesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederek sözlerine son verdi.
Vali Erdinç Yılmaz ise yaptığı konuşmada organizasyonun Osmaniye'de düzenlenmesinden dolayı memnun olduunu belirtti. Konuşmaları ardından Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu tarafından Vali Erdinç Yılmaz’a, Belediye Başkanı Kadir Kara adına Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Balkaya’ya, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy’a plaket takdim edildi. Vali Erdinç Yılmaz Türk Kızılayı Osmaniye Şubesi Başkanı Mehmet Meke adına Fahrettin Dinç’e ve Kızılay Toplum Merkezi Müdürü Murat Aydın adına İsmet Kekik’e plaketlerini verdi. Program yarışmalarda dereceye girenlere madalyalarının Vali Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları tarafından verilmesi ile son buldu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.