Osmaniye’de tarım, orman ve insan fotoğraf sergisi açıldı

21 Eylül 2022 Çarşamba 12:05
Osmaniye’de tarım, orman ve insan fotoğraf sergisi açıldı
OSMANİYE’de Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği tarım, orman ve insan fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye hak kazanan fotoğrafların yer aldığı sergi açıldı.
Bir alışveriş merkezinde düzenlenen serginin açılışına Vali Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa İlmeç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Ticaret Borsası Başkanı Sait Çenet, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Vali Erdinç Yılmaz, Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Mustafa İlmeç’ten, sergi hakkında bilgi aldı. İlmeç, yarışmaya toplam 606 katılımcının 3 bin 997 eserle katıldığını ifade ederken, Seçici Kurul tarafından 19 eserin ödül almaya uygun görüldüğü 83 eserin de sergileme ve albüm çalışması için belirlendiğini kaydetti. Bir eserin de Tarım ve Orman Bakanlığı özel ödülüne layık görüldüğü belirtildi. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.