Osmaniye’de Sancak Koşusu düzenlendi

18 Temmuz 2022 Pazartesi 14:44
Osmaniye’de Sancak Koşusu düzenlendi
OSMANİYE’de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, ‘15 Temmuz Şehitleri Sancak Koşusu’ gerçekleştirildi.
Valilik önünde başlayan ve Cumhuriyet Meydanı'nda sona eren yarış, “Milli irade uğruna, Türkiye aşkına” sloganıyla düzenlendi. Yarış sonunda sporcular, taşıdıkları sancağı Vali Erdinç Yılmaz’a teslim etti. Osmaniye Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Atletizm İl Temsilcisi ve antrenörler nezaretinde gerçekleştirilen Sancak koşusuna, Osmaniye Sporcu Eğitim Merkezi sporcuları ile kulüplerde koşan atletler katıldı. Sancak koşusunda 15 sporcu 100’er metre arayla sancağı taşıdı. Atletler Türk bayrağı ile tören alanına kadar koştu. Kaldırımları dolduran vatandaşlar ile Musa Şahin Bulvarı üzerinde bulunan esnaf da Sancak koşusuna katılan atletlere alkışlarla destek verdi.
Sancak koşusuna katılan atletler taşıdıkları Türk bayrağını, varış noktasında Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz’a teslim etti. Vali Yılmaz, atletleri tebrik ederek ay yıldızlı bayrağı öperek teslim aldı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.