Osmaniye’de park ve yeşil alanlarda çalışmalar sürüyor

31 Mayıs 2023 Çarşamba 11:34
Osmaniye’de park ve yeşil alanlarda çalışmalar sürüyor
OSMANİYE Belediyesi, vatandaşlara daha sağlıklı, temiz ve nezih bir kent yaşamı sunmak için park, bahçe ve yeşil alanlarda bakım, yenileme, ağaç budama, ot biçimi ve temizlik hizmetlerini hız vererek sürdürüyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bir yandan, cadde, sokak, refüjler ve parklarda vatandaşların olumsuz etkilenmesine sebep olan ağaçların uzayan kollarını budama çalışması yaparken, diğer yandan da çim biçme ve bakım faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Ekipler, şehir genelinde yapılan taramada tespit edilen noktalar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, park ve yeşil alanlara yönelik peyzaj ve bakım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Diğer yandan ise Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekipleri şehrin tüm bölgelerinde, haşere ve larvaların üreme alanlarına yönelik tarama ve ilaçlama işlemlerini sürdürüyor. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte sivrisinek ve karasineğin üreme odakları olan bölgeler ile kanalizasyon ve yağmursuyu rögarlarında ilaçlama işlemleri ise daha sık aralıklarla yapılmaya başlandı.
TADİLAT SONRASI ATIK MOLOZLAR TOPLANIYOR
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinde hasar alan binalarda yapılan tadilat çalışmaları neticesinde oluşan molozlar, Osmaniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce kaldırıyor. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.