Osmaniye’de ki deprem konutları inşaatında çalışmalar sürüyor

11 Nisan 2023 Salı 09:34
Osmaniye’de ki deprem konutları inşaatında çalışmalar sürüyor
OSMANİYE’de afetzede vatandaşlar için yapımına başlanılan 7 bloktan oluşacak 152 dairenin yer alacağı inşaat alanında çalışmalar sürüyor.  
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Toprakkale ilçesindeki inşaat alanında incelemelerde bulundu. Vali Yılmaz'a Toprakkale Kaymakamı Ali İhsan Selimoğlu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü İrfan Remzi Yılmaz da eşlik etti.  7 bloktan oluşan konut alanında 152 dairenin yer alacağını ve 2 bodrum  zemin artı 4 kattan oluşacağını ifade eden İl Müdürü İrfan Remzi Yılmaz,  konut alanında 86 adet 3+1 daire ve 66 adet 2+1 daire yer aldığını söyledi.
Vali Erdinç Yılmaz da, "Toprakkale ilçemizde 152 konutun temelleri atılıyor, hızlı bir şekilde çalışmalar sürüyor. İnşallah bu çalışmalarımız bütün konutlar bitene kadar devam edecek.”dedi. ()

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.