Osmaniye’de Jandarmadan okul servis aracı denetimi

09 Eylül 2022 Cuma 12:04
Osmaniye’de Jandarmadan okul servis aracı denetimi
OSMANİYE İl Jandarma Komutanlığı trafik timlerince 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, okul servis araçlarına yönelik denetim ve kontroller başladı. Bu kapsamda, Toprakkale ilçesinde, taşımalı eğitimde kullanılanlar da dâhil tüm okul servis araçları kontrol edildi.
Yapılan kontrollerde şoförler ve rehber personele farkındalığın arttırılması maksadıyla geçmiş yıllarda okul servis araçlarının karıştığı kaza örnekleri ile okul servis araçlarında aranacak şartlar hakkında bilgilendirme yapıldı.
Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timlerince, eğitim öğretim yılı boyunca okul servis aracı denetimlerine etkin, sürekli ve yoğun bir şekilde devam edileceği vurgulandı. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.