Osmaniye’de evi yanan aileye destek

08 Mart 2023 Çarşamba 13:40
Osmaniye’de evi yanan aileye destek
OSMANİYE’de, mutfak tüpü patlaması sonucu çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen aileye, battaniye, giyecek, gıda ve temel ihtiyaç desteğinde bulunuldu.
Önceki gün, merkez Ahmet Yesevi Mahallesi’nde ki bir evde mutfak tüpü patlaması sonucu yangın çıktı. Aile bireylerinin haber vermesi üzerine olay yerine Osmaniye Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, çevrede gerekli güvenlik önlemi alarak alevlere müdahale etti. Yangın yapılan müdahale sonrasında söndürülürdü. Soğutma çalışması yapılan ev, yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi. Yaşanan olayın ardından, Osmaniye Belediyesi, bir yandan aile bireylerine destek olurken bir yandan da eksiklerini belirledi. Afet İrtibat Merkezi’nde hazırlanan gıda kolisi, çocuk bezi, çocuk ve yetişkin kıyafetleri, battaniye ve diğer temel ihtiyaçlar aile ulaştırılmak üzere araçlara yüklendi. Belediye Başkanı Kadir Kara’nın geçmiş olsun dileklerini ileten ekipler, temel ihtiyaçları aileye teslim etti. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.