Osmaniye’de dünya antrenörler günü kutlandı

22 Haziran 2022 Çarşamba 09:12
Osmaniye’de dünya antrenörler günü kutlandı
OSMANİYE Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce, “Dünya Antrenörler Günü” dolayısıyla kutlama etkinliği düzenlendi.
Atletizm Pistinde ki program, Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay'ın kutlama ateşini yakması ile başladı. İl Müdürü Sedat Acar konuşmasında,  sporun içinden gelen biri olarak antrenörlerin çalışmalarındaki fedakarlıklarını ve gayretlerini çok iyi bildiğini söyledi. Müdür Acar, “İl Müdürlüğü olarak sadece başarıya odaklanmanız, sosyal,  değerlerine sahip çıkan sporcular yetiştirmeniz için en güzel çalışma ortamını sağlamak her zaman önceliğimiz olacaktır. Başarılarınızla gurur duyuyor, Ulusal ve uluslar arası arenada yeni başarılara imza atacağınıza inanıyoruz. Gününüz kutlu olsun.” dedi.
Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay ise Osmaniye’nin çok güzel spor tesislerine sahip olduğunu belirterek şunları ifade etti: “Siz işinin erbabı genç, dinamik antrenörlerimizle de başarılı sporcuların yanında sağlıklı bir toplum için her türlü ortam mevcut. Böyle bir etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür eder, antrenörler gününüzü tebrik ederim.”
Havai fişek gösterisi, güzel temenniler ile dilek feneri ve balonların gökyüzüne salınmasını ardından müzik ve eğlence ile programa devam edildi. Etkinlik, ikram ve toplu fotoğraf çektirilmesinin ardından sona erdi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.